OFFICE FOR ARCHITECTURE AND INTERIOR DESIGN

CH-Architecten werd opgericht door Thierry Halsberghe en Nathalie Cruysweegs wiens visie en enthousiasme de basis vormen van het architectenbureau. Samen met een team van architecten en externe partners zoals ingenieurs, epb-verslaggevers, …. vormt CH-Architecten een dynamisch bureau. Onze focus ligt op residentiële opdrachten waarbij onze allesomvattende aanpak resulteert in projecten waar zowel het exterieur als het interieur worden ontworpen en op elkaar worden afgestemd.

Elk project start met een persoonlijk contact tussen architect en bouwheer waarbij alle wensen, dromen en fases van het (ver)bouwen worden besproken, en waarbij het budget wordt afgetoetst. Het droombeeld van de bouwheer wordt vertaald in een verfijnd ontwerp met een eenvoudige leesbare architectuur en hoge belevingswaarde. Elk project wordt op regelmatige tijden geëvalueerd en op maat bijgesteld.

 

Het team van CH-Architecten is betrokken in elke fase van het bouwproject, van eerste schetsen tot en met de oplevering. Tijdens de werffase worden de werken door de projectarchitect strikt opgevolgd en bijgestuurd waar nodig.

Een realisatie  van CH-Architecten is het resultaat van uitgekiende plannen en uitvoeringsdetails voor zowel exterieur als interieur, overgoten met de nodige dosis creativiteit en passie. Dit alles opgebouwd rond de wensen en dromen van onze bouwheer.

CH-Architecten realiseert naast residentiële projecten ook groepswoningbouwprojecten, sociale woonprojecten, kantoren, kinderdagverblijven, scholen, …

Check zeker ook onze Instagram-pagina met dagelijkse/wekelijkse updates!

Jouw profiel hier?

array(19) {
 ["id"] => string(1) "8"
 ["meta_id"] => string(3) "973"
 ["language"] => string(2) "nl"
 ["name"] => string(18) "Jouw profiel hier?"
 ["image"] => NULL
 ["function"] => string(0) ""
 ["email"] => string(22) "info@ch-architecten.be"
 ["text"] => string(0) ""
 ["created_on"] => string(19) "2020-03-08 18:09:35"
 ["edited_on"] => string(19) "2024-02-03 14:27:48"
 ["sequence"] => string(1) "5"
 ["meta_keywords"] => string(18) "Jouw profiel hier?"
 ["meta_keywords_overwrite"] => string(1) "N"
 ["meta_description"] => string(18) "Jouw profiel hier?"
 ["meta_description_overwrite"] => string(1) "N"
 ["meta_title"] => string(18) "Jouw profiel hier?"
 ["meta_title_overwrite"] => string(1) "N"
 ["url"] => string(17) "jouw-profiel-hier"
 ["full_url"] => string(48) "/nl/over-ch-architecten/detail/jouw-profiel-hier"
}